24 maart 2006

Melbourne en Hollywood...


Gekke jongens, die Amerikanen. We zitten nog steeds in Florida, maar als we de roadmaps bekijken, maken we een echte wereldreis. Vandaag kwamen we zelfs terecht in Melbourne en Hollywood.
Eerst naar Melbourne. Niet ver daarvandaan ligt de Brevard Zoo. Op onze weg naar het zuiden werden we tot daar begeleid door Achille, Jose, Ann, Senne & Zoë. Na een bezoek aan de dierentuin, reden we verder in onze Chevvy Impala. Dat ging vlotjes. Zo vlotjes zelfs dat we ons in Vero Beach even de tijd gunden om er bij Circuit City de laatste in voorraad zijnde Sony DSC-W50 aan te schaffen. Jammer genoeg kwamen we na dit zijsprongetje in een file terecht. 24 miles stapvoets verkeer ! In de - je gelooft het nooit na al die zonnige dagen - gietende REGEN ! Iedereen was dat roadblock al snel beu, en wou van die kletsnatte 95. Met als gevolg dat we tot in Hollywood moesten rijden om uiteindelijk een plekje voor de nacht te vinden... Hier vonden we uiteindelijk onze kamer-voor-één-nacht. Mét jacuzzi !

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

hai mami en papi,

tis voor te zeggen da ik toch al zeker tot 12 mei werk heb, goe he

groetjes en het amusement ginder

liesbet

5:08 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hello allemaal
Eindelijk tijd gevonden om eens iets te laten weten vanuit Mol.Ik zie dat jullie u goed amuseren.Stond ge onder de voet omdat ge een blauw oogje had Chilleke.Verder nog de groeten van ons.Tussen haakjes ons Gusta (Lier) ligt in het gasthuis.Hartritmestoornisssen.Daar weet ge alles van hé brother.Toch nog niet ongerust maken hoo.Groetjes

9:08 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Dag allebei,

Wij hopen dat jullie een fijne trip hebben, hopen dat het weer daar goed is.

Van Flor, Ann, Senne, Zoe, Achille en Josee xxx

4:09 a.m.  

Een reactie posten

<< Home