03 april 2006

Bunnies

Rare jongens... die Amerikanen. Hebben ze een (zon)dagje vrij en waar houden ze zich mee bezig? Met Paashazen in hun tuin zetten...





2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

hoi de mannen, heb maar ook de raam van de living opengezet nadat ik die droomfoto's van het zwembad zag. (ga seffens toch wel een jasje aan doen of anders venster dicht, want zo warm is het nu ook weer niet...)
voor de rest, met de bomma alles ok, hanne is aan het aftellen tot jullie terugkomen, kwisploeg de bever rekent erop dat de vliegende reporter herman toch fit is om vrijdagavond een gooi te doen naar het podium van de akabe-kwis, het huis van chilleke en joseke staat er onaangeroerd bij, zoals voorspeld loopt het in de vaderlandse voetbalcompetitie heel gek, anderlecht niet verder dan 1-1 tegen lokeren, standard toch relatief makkelijk (alleen op het einde kregen ze het wat moeilijk na een tegendoelpunt) 2-1 tegen moeskroen en brugge dat toch wel in crisis zit na een kansloze 4-1 nederlaag op gent. volgende week kan het weer helemaal anders zijn. voor de rest wordt belgiê, de kempen en balen helemaal gek van de boonen-mania. tommeke tommeke, wat doede nu is er in gelukt om de ronde van vlaanderen te winnen. welk een heel knappe leif hoste (of de polle zoals boonen zegt)en een heel sterke ploeg gezien. kilometers aan één stuk met z'n vieren op kop, sleuren en temporijden dat het niet mooi meer was. hoste ging er op de valkenberg ( allez in feite een molshoop)als een speer vandoor, boonen was de enigste die kon riposteren, al de anderen waren er aan voor de moeite; kroon naderde tot op 10 -15 meter en woei terug, de peet onderging hetzelfde lot... na een spelletje blufpoker of was het onderhandelen(?) éénvoudige spurtzege voor bom bom boonen.
zo mijn programa deze week: wat waerken (thuis), wat verlof houden enz.
de groeten

lolo

9:17 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Frie en Herm, wij vinden het heel leuk om te zien wat jullie daar allemaal doen en laten en eerlijk gezegd het is veel beter dan Big Brother.
Enjoy it, keep smiling and be happy. Groetjes vanuit de Europawijk.

7:12 p.m.  

Een reactie posten

<< Home